Mijn Ervaringen Met Mijn Kanker Bestrijding.

Maandag 14-05-2018 Mijn Uitleg Over Het Bezoek In Het Ziekenhuis.

Dinsdag 22-05-2018 Mijn Bezoek Aan Ziekenhuis Amphia Langedijk Breda,Voorbereidings Plein.

Woensdag 23-05-2018 Mijn Bezoek Aan Ziekenhuis,Hoe Mijn Operatie Verliep.

Woensdag 06-06-2018 Bezoek Ziekenhuis Amphia Pasteurlaan Oosterhout.

Donderdag 14-06-2018 Uitleg Over Mijn MRI-Scan In Amphia Molengracht Breda.

Maandag 18-06-2018 Mijn Gesprek Met Chirurg Over Mijn Kanker Onderzoek.

Dinsdag 03-07-2018 Mijn Eerste Bezoek Bij Het Verbeeten Instituut.

Donderdag 05-07-2018 Uitleg Over Mijn Bezoek Bij Het Verbeeten Instituut In Tilburg.

Zaterdag 07-07-2018 Ik Maak Mij Zorgen Over Mijn Kanker Beschrijdings Behandeling.

Maandag 09-07-2018 Mijn Intake Gesprek Voor De Chemokuur In Ziekenhuis Amphia Langedijk Breda.

Woensdag 11-07-2018 Hoe Ik Mijn Kop Kaalscheer Als Voorbereiding Op Mijn Chemo Infuus.

Zondag 15-07-2018 Mijn Laatste Dag Voor Ik Naar Het Ziekenhuis Toe Ga Voor Chemo Infuus.

Maandag 16-07-2018 Mijn Eerste Chemokuur En Bestralings Behandeling.

Ik lig op een kamer met 4 personen dus kan niet  video vloggen.

Ik lig op Amphia Molengracht Breda,unit 42,kamer 5.

Ik zit nu om 13.00 uur aan de chemo infuus,heb eerst een zoutoplossing infuus gehad,daarna een ander infuus dat voor de bestraling moest,ben ook al voor de éérste keer bestraald,op het moment gaat het nog goed met mij.

Dinsdag 17-07-2018

Vannacht ben ik veel wakker geweest,heb veel moeten plassen en in gevecht geweest met dat infuus apparaat,dat je op wieltjes mee moet nemen.

Om 13.30 uur ben ik voor de 2de keer bestraald,doet geen pijn,maar al duurt het maar 10 minuten het duurt vervelend lang,gelukkig heb ik begrijpende ambulance broeders,na het bestralen mag ik een half uurtje buiten om een peukie te roken,vertel ik ze gelijk wat mooie verhalen van wat ik onderweg heb meegemaakt.

1 broeder had ik gisteren en vandaag,die zat al te lachen,want die vervoert mij graag.

Wat de chemotherapie betreft,ik heb er geen last van,voel mij soms wat moe maar dan ga ik gewoon slapen.

Wat de stoelgang betreft,ik kan niet net zoals thuis in bad gaan na de stoelgang,nu doet het wel pijn,zal straks wel vragen of de zuster er even naar kijkt,anders smeer ik het zelf wel even in met verdovende zalf.

De koffiejuffrouw heeft mij al snel door,jij wil cappucinno en die moet ze in de keuken klaarmaken,maar dat doet ze graag voor mij,zei ze 🙂

Ik heb al gegeten,hier eten ze vroeg,heb chineese kool met gebakken aardappelen en kipfilet,was heerlijk.En dessert,een vruchten yoghurt en een vanillevla.

Tijdens het eten kwam de dokter langst om te vragen hoe het met mij gaat,ik zei:goed,had het veel erger verwacht,is het niet beter dat je me naar huis stuurt,maar dat kon niet,er zijn duizenden verschillende soorten chemokuren en die van jou is een lichte en daar moet je een week dag en nacht voor aan het infuus en dan 4 weken erna weer een week,met 35 bestralingen elke dag erbij.

Heb geprobeert om stiekum te livestreamen,maar om 1 of andere duistere reden is dat niet mogelijk,hij blijft laden,op allebei de profielen,jammer.

Woensdag 18-07-2018

Om 08.00 uur staan ze al aan je bed met bloed prikken en voor je bloed suiker spiegel,daarna ontbijt,dus uitslapen is er niet bij.Alhoewel je erna weer gewoon kan gaan slapen. 🙂

Maar nu hebben ze net de ramen gesloten want ze hebben klimaat beheersing,maar zit me nu wel kapot te zweten,Pffff.

Lig op een kamer met allemaal oude mannen (75+),die liggen bijna de hele dag te slapen,hebben daardoor geen last van de warmte,er heeft al die tijd een ventilator gestaan,maar die hebben ze om één of andere duistere redenen weggehaald,heb al gevraagt of ze er één terug willen zetten,maar tot nog toe staat er geen.

Om 12.15 uur middag eten op,vanille vla en vruchten yoghurt en een lekkere cappocinno,nu een lekker dutje doen tot de ambulance broeders mij op komen halen voor een bestraling en daarna een peuk(mango momentje noemen ze dat).

Ik vertel dan verhalen van wat ik heb meegemaakt als vrachtwagen chauffeur,zo maak ik het wachten op mij ook leuk.Het is 15.30 uur,ben net weer terug van bestralen en heb gelijk de tour de france opgezet,met koptelefoon.

16.00 uur,wissel van de wacht en dan komen ze je controleren,temperatuur meten hartslag en ik weet allemaal niet meer,ze vragen of je pijn hebt en waar en je moet de pijn een cijfer geven.

19.20 uur,heb lekker gegeten,bami met kip sate en kroepoek,daarna een vanille vla,chocolade vla en een fruit yoghurt,de vrouw van het eten en de drankjes noemde mij al,geen koekjes monster,maar een toetjes monster,lol.Maar nu heb ik het warm,warmte trekt naar boven toe,zit op 4de verdieping,hoop dat de ramen snel open mag.

20.00 uur laatste keer dat er wat word aangeboden,heb eens om een ijsje gevraagd,en een vruchten yoghurt en een lekkere cappucinno.

Donderdag 19-07-2018

08.00 uur Mijn controle alweer gehad,bloeddruk en alles weer gemeten,nu wachten op de boterhammen.

9.20 uur,weer lekker ontbijt op,een keer lekker snoepen,4 boterhammen met chocoladepasta,mmm met natuurlijk een kopje cappucinno en een fruit yoghurt,lekker.

9.45 uur lekker een schoon hempje aan,kan je niet zelf met al die infuusleidingkjes,dus wachten tot ze tijd hebben om je daarmee te helpen.

11.55 uur En nu heb ik voor het eerst deze week weer hevige buikpijn,de zaalassistent is net geweest,dus kon hem dat gelijk zeggen,hij zal het in de gaten houden.En bij deze verpleegster mag het raam al lekker vroeg open,lekker fris nu.Ik heb nu geen honger en moet vlak na het eten bestraald worden,neem wel een paar vruchten yoghurt en eet dat na het bestralen wel op,vanavond heb ik macaroni bolognese besteld.

14.15 uur ben net terug van bestralen,had nu andere ambulance broeders en ook hun heel vriendelijk en lief gevraagd of ik na het bestralen even buiten mag zitten om een peukie te roken en dat mocht,deze boden zelfs aan om dat kleine stukje te gaan lopen(100 meter) en dat vond ik wel goed,ook al mag dat niet,zo zijn we in het ziekenhuis ook naar de afdeling gelopen,lekker veel beweging voor mij en wat frisse lucht,hoewel het raam hier nu open staat en ik bij het raam lig,zit ik nu in een lekker fris windje,ik voel me wel gelukkig hoor,ben totaal niet ziek van de chemo-infuus,val alleen wel vroeg in slaap s’avonds,gisteravond is mij vertelt dat ik tot 11.30 uur wakker moest blijven,want dan komen ze mijn bloeddruk meten,maar ze heeft mij wel wakker moeten maken,toen vroeg ze het,ik zei:ja,dat weet ik.

Nu zit ik naar de tour de france te kijken,patienten hebben veel visite daar praat ik ook wel eens mee.

Vandaag word ook mijn dochter aan haar oog geopereert en misschien kwam ze erna wel bij mij op visite,kijken hoe ze zich erna voelt.

Zaterdag om 14.10 uur word ik van de laatste chemo-infuus gehaald en dan mag ik naar huis toe.

20.30 uur lekker na het eten wat geslapen,de macaroni was niet zo lekker,nu heb ik 2 roomijs met slagroom besteld en een cappucinno.

21.00 uur heb net mijn éérste kaartje gehad van DNI-Fan (Dank je,DNI-Fan).

Vrijdag 20-07-2018

Ben gisteren/vannacht laat gaan slapen en ben al vroeg wakker (7.45 uur).

Word om 11.15 uur voor de laatste keer deze week bestraald en om 11.45 uur moet ik naar de dokters-assistent,maar na het bestralen gaat mijn peuk (mango momentje) voor.

10.15 uur heb al meer dan 1 uur hevige buikpijn,al wat gegeten en geslapen en toen ik wakker werd voelde ik dat ik diarrez had,dus snel naar de WC,ben nu wel van de buikpijn af,maar nu doet mijn anus weer pijn,straks na het bestralen maar weer insmeren.

12.15 uur ben net terug van bestralen,moest gelijk langst de dokters assistente,die heeft mij het één en ander uitgelegt wat ik nog kon verwachten,pas bij de derde week van bestraling krijg je huiduitslag en hoe je dat moest verzorgen,had daarna maar een korte tijd voor mijn peuk (mango momentje),toen ik terug kwam lag er een kaart op mijn laptop en die was van Patrick (Dank je,Patrick).

14.00 uur Ze hebben net de laatste chemo-infuus zak aangesloten,dus morgen om 14.00 uur word ik los gekoppeld en mag ik naar huis,volgens de verpleegster is dat om 14.30 uur.

16.00 uur Ze hebben speciaal voor mij een tree met vruchten yoghurt beneden uit de keuken gehaald en krijg elke keer 2 bekertjes vruchten yoghurt met slagroom,mmm en een cappucionno wat een verwennerij hé.

17.25 uur Ik heb al gegeten,snijbonen stamppot met gehaktbal HOH.

18.30 uur voor het eerst deze week verveel ik me kapot,er is veel visite,ze doen elke keer de kamerdeur dicht en het is om te stikken zo warm,kan met mijn infuuspaal met brede voet nu niet langst de visite lopen,ik zit wel bij het raam maar er is helemaal geen windje nu (tocht),zodra ik de kans krijg ga ik die kamerdeur open zetten,zodat het goed doortocht,ik ben er gewoon chagrijnig van.

19.20 uur Ik wil naar huis,of anders effe naar buiten,zodat ik een peuk kan roken,mijn mango momentje vandaag was maar 3 trekjes van mijn peuk,toen zat de dame al te zeuren,we hebben gewoon te lang op die dokters assistente moeten wachten,zo had ik geen kans om te roken.

20.40 uur had van de week al een patienten wachtkamer gevonden heb daar vanavond stiekum 3 trekjes van een peuk genomen,tussendoor bij het open raam gehouden,want ze hebben overal rookmelders hangen,daarna peuk uitgedrukt in een kunststof bloempot en peuk buiten gegooit,hoop dat ik het nu uithou tot morgenmiddag 14.00 uur,dan ga ik gelijk zo snel mogelijk naar buiten en rook ik eerst een dikke peuk,voor ik de zorgtaxi bel.

Zaterdag 21-07-2018

08.00 uur Ze hebben mij al gecontroleerd,ben ook al naar de WC geweest,2x en ben nu weer van de anuspijn af,gelukkig.Heb in pannetje moeten poepen zodat ze mijn ontlasting op kweek kunnen zetten,om te kijken waar mijn buikpijn vandaan komt.

09.20 uur ontbijt ook weer gehad,lekker snoepen 4 boterhammen met chocolade pasta en nu wachten op het toetertje van het infuus dat de zak leeg is(rond 14.00 uur).En nu had ik net alle pijn bij mijn anus weggehaald voelde ik een diarreez aankomen,nu heb ik daar weer pijn,straks maar weer insmeren met pijnstillende zalf.

10.40 uur Heb mijn spullen al ingepakt zodat wanneer ik losgekoppeld word zo snel mogelijk kan vertrekken,eindelijk naar buiten.

12.00 uur Ik dacht ga even wat slapen dan gaat de tijd wat sneller,nu nog even wat eten en dan is het ver tijd.

13.00 uur Nog 1 uur en dan mag ik naar huis,het is nu aftellen en ga mijn laatste spullen inpakken.

Zondag 22-07-2018

Ben nu nog geen dag thuis,heb gisteren wel moeten uitrusten eerst.Vandaag heb ik al vroeg een rondje gelopen.

Maar moet vaak naar boven naar het wasmachine,maar dan voel ik wel dat ik heel erg moe ben,moet ik op de WC uitrusten en weer op krachten komen.Die week chemokuur doet meer met me nu ik thuis ben dan dat ik verwachtte,dacht in ziekenhuis zieker te worden,maar dan lig ik wel de hele dag op dat bed en hier thuis doe ik vanalles,dus nu ga je het pas voelen.

Maandag 23-07-2018 Mijn Eerste Bezoek Alleen Naar Het Verbeeten Instituut.

Zaterdag 21-07-2018 Wat ik wel en wat ikniet mag eten,tijdens de bestralingen.

Dinsdag 24-07-2018 Mijn Bezoek Naar Het Verbeeten Instituut.

Woensdag 25-07-2018 Mijn Bezoek Naar Het Verbeeten Instituut.

Donderdag 26-07-2018 Mijn Bezoek Naar Het Verbeeten Instituut.

Vrijdag 27-07-2018 Mijn Bezoek Naar Het Verbeeten Instituut.

Zaterdag 28-07-2018

Eindelijk 2 dagen rust,ik heb veel pijn,op 3 plaatsen Aaften in mijn mond en dat doet pijn,ik heb verdovende gel van de huisarts voorgeschreven gekregen maar die krijg ik pas volgende week,Aaften krijg je van de Chemo-Infuus,je weerstand gaat snel omlaag en daar krijg je die Aaften van,gelukkig heb ik EchinaForce tabletten van A.Vogel en dat is voor verhoging van je weerstand en dat helpt gelukkig,heb ook al 2 weken last van diarree,dat komt plots opzetten en kan de WC dan niet op tijd halen elke keer mijn broek vol,nu durf ik niks meer te eten,heb al 3 dagen bijna niks gegeten,ook mijn anus doet vreselijk pijn,ook daar heb ik verdovende zalf voor,maar tijdens de ontlasting doet dat heel erg pijn,flink branden.

Nu kan ik 2 dagen flink uit rusten,veel slapen.Gisteren voelde ik mij zo ziek dat ik wilde stoppen met de behandeling,heb dit al 10 jaar en geen uitzaaiingen,kan beter wachten tot de pijn weer weg is en dan verder gaan met de behandeling,maar vandaag gaat het wel weer,anus heb ik net ingesmeert,want die deed pijn.Roken ben ik ook bijna mee gestopt,gisteren maar 3 peuken op,maar moet er helemaal mee stoppen,tijdens de behandeling,als het maar pijn genoeg doet,dan stop je wel.

Zondag 29-07-2018

07.25 uur Heb heel veel geslapen en mijn pijnlijke plekken met echinaforce tabletten en zalf ingesmeert en nu gaat het gelukkig wel weer,roken doe ik al bijna niet meer,niet meer dan 3 joint peuken zonder wiet en de pijn in mijn anus is gelukkig weg merkte ik gisteren,mijn aaften in mijn mond is ook ver over,echinaforce tabletten helpen daar goed bij,gelukkig,want aaften doet veel pijn.

Maandag 30-07-2018

Heb vanmorgen om 08.00 uur gebeld naar Verbeeten Instituut dat ik de behandeling stopzet,de behandeling is veel te agressief voor mijn lichaam,mijn liezen en dijbenen zijn helemaal kapot en doet constant branden,heb er wel verdovende zalf voor,maar die werkt maar kort,ik ben er nog maar 2 weken met de behandeling bezig en moet nog 5 weken en nu al zoveel pijn.

Ik probeer het wel op een natuurlijke wijze te genezen,is niet zo’n aanslag op je lichaam,Echinaforce Forte help ook tegen kanker,ik neem 2 tabletten per dag en Gember helpt ook tegen kanker en CBD stof dat in een jointje zit help ook tegen kanker,heb ik al 3 middeltjes zonder pijn,dus dat moet ook wel helpen.

Dinsdag 31-07-2018 Mijn Gesprek Met Dr De Winter In Het Verbeeten Instituut.

Maandag 13-08-2018 ga ik weer met de bestralings behandeling beginnen,maar nu bestralen ze alleen de kanker gedeelte aan de achterkant en niet meer de lymfklieren aan de voorkant,ik denk dat ik voor de lymfklieren naar de internist moet,maar dat moet ik nog vragen,want ga voor de bestraling eerst naar Dr de Winter(Oncoloog)

Maandag 13-08-2018 Mijn Bezoek Naar Het Verbeeten Instituut.

Dinsdag 14-08-2018 Mijn Bezoek Naar Het Verbeeten Instituut.

Woensdag 15-08-2018 Mijn Bezoek Naar Het Verbeeten Instituut.

Vrijdag 17-08-2018 Mijn Bezoek Naar Het Verbeeten Instituut.

Dinsdag 21-08-2018 Mijn Bezoek Naar Het Verbeeten Instituut.

Woensdag 22-08-2018 Mijn Bezoek Naar Het Verbeeten Instituut.

Donderdag 23-08-2018 Mijn Bezoek Naar Het Verbeeten Instituut.

Vrijdag 24-08-2018 Mijn Bezoek Naar Het Verbeeten Instituut.

Vrijdag 24-08-2018 Mijn Grote Diarree Probleem.

Maandag 27-08-2018 Mijn Bezoek Naar Het Verbeeten Instituut.

Dinsdag 28-08-2018 Mijn Bezoek Naar Het Verbeeten Instituut.

Woensdag 29-08-2018 Mijn Bezoek Naar Het Verbeeten Instituut.

Donderdag 30-08-2018 Mijn Bezoek Naar Het Verbeeten Instituut.

Vrijdag 31-08-2018 Mijn Bezoek Naar Het Verbeeten Instituut.

Vrijdag 03-09-2018

Ik lig op Unit 42 kamernummer 4

15.00 uur,ik was ruim op tijd,maar toch nog 1,5 uur gewacht voordat ik aan het infuus zat,die tijd moet ik zaterdag langer in het ziekenhuis blijven. 

Ik heb net een grote controle gehad,ze vragen je hemd van je lijf en overal moesten ze kloppen.

Dinsdag 04-09-2018 

Verpleegster maakte mij al vroeg wakker (8.30 uur) want ze kwamen mij al vroeg halen voor het bestralen,half 10,kwart voor 10.

Die vrouwen zijn altijd zo zenuwachtig,dus nu wachten op de ambulance broeders en/of zusters.

11.00 uur,ik ben nu weer bestraald.ze vonden het allemaal een slim idee,hoe ik mijn peuken verstop,onder mijn sok,zelf 1 ambulance broeder wist het al,dat er een patient was die na de bestraling een altijd een sigaretje mag roken en dan mijn engeland verhaal erbij vertel.

16.15 uur

Ik heb na het eten lekker een dutje gedaan en daarna kwamen de verpleegsters mij weer helemaal controleren,heb ook een pijnlijke anti-trombose spuit gehad en dat doen ze vanaf vandaag bij elke patient. 

21.30 uur

Ik slaap wel veel,heb geen TV-abonnement genomen,dus kan die paar dagen geen TV kijken.Ik ben vaak gepriktvandaag,leek wel een spelden kussen,maar ja,wat moet,dat moet.

Woensdag 05-09-2018

Vanmorgen was ik al op tijd wakker,heb zonder dekens geslapen,heb het niet koud gehad,maar vanmorgen toch maar om een deken gevraagd.

Nu wacht ik op het ambulance personeel,moet om 9.45 uur bestraald worden.

10.40 uur Ik ben weer terug van bestralen en de ambulance personeel vond het goed dat ik een sigaretje mocht roken buiten,ze hadden een leerling bij en hadden dus tijd zat,kon hem helemaal oproken,intussen heb ik mijn verhaaltjes vertelt,die van die asbak in engeland en van die homo-pub eigenaar.

Nu  nog 5x bestralen en dan ben ik klaar.Ik slaap wel veel hoor,dat is eigenlijk wel lekker.

12.30 uur Ik heb weer lekker gegeten,3 boterhammen met chocolade pasta,dat is het enige wat ik weg krijg.En nu ga ik lekker een dutje doen.

Donderdag 06-09-2018

09.00 uur Ik heb lekker geslapen,maar mijn rechtse oog is wat dik,voelt raar aan.

Eindelijk een deken gehad waaronder ik kan gaan liggen.Ik heb goed geslapen en een lekker ontbijtje gehad,2 boterhammen met chocolade pasta,ik eet alleen wat ik lekker vind.Dat moet je ook doen als je zo ziek bent zeggen ze.Over 15 minuten komen ze mij al ophalen voor de bestraling.

10.45 uur,ik ben weer terug van bestraling (radio therapie) en heb weer een sigaretje kunnen roken en mijn Engeland verhaal verteld.Nu is het aftellen,nog 4x bestralen en dan ben ik klaar.

13.50 uur,ik had sinds weken nu flinke honger,heb 5 boterhammen gegeten en anders at ik nooit niks,al weken niet meer dan alleen vloeibaar voedsel,gaat de goede kant op.

15.00 uur,Ik heb na het eten lekker een dutje gedaan en nadat ik goed wakker was kwamen ze voor koffie en een fruit drankje,mmmm,was heerlijk.

17.15 uur,heb bijna de hele middag liggen slapen,ze moesten mij bijna wakker maken voor het eten.Ik word zaterdag om 19.00 uur pas losgekoppelt,dat is langer dan ik verwacht had.

Vrijdag 07-09-2018

Ik heb weer lekker ontbijt gehad,maar na de ontlasting heb ik altijd veel pijn,noubleek datze de verkeerde vochtige doekjes in de WC hadden gelegd.die waren voor het interieur bestemd en niet voor mijn billen en bijten dat dat doet,niet normaal.Nu hebben ze de goede doekjes weggelegd,maar nu gebruik ik wel gewoon WC-papier,hoop dat dat niet zo’n pijn meer doet.

Ik moet om 10.25 weer bestraald worden en daarna naar de dokters assistent.

11.30 uur,ben weer terug van het bestralen en de dokters assistent,ging allemaal heel  vlug en mocht nog een shaggie roken en mijn Engeland verhaal vertellen,ze hebben mij lekker in de zon gezet zodat ik lekker vitamine D op kon doen.

Nu 2 dagen rust en dan nog 3x bestralen en dan ben ik klaar,maandag na het bestralen nog naar dr de Winter(Oncoloog) en woensdag na de bestraling nog langst de dieëtiste en dan is het helemaal klaar,PPPffffff…..

Maar ik begin wel steeds beter te eten,eerst begon ik met 1 boterham en zo weinig mogelijk warm eten,nu eet ik 4 a 5 boterhammen en gewoon warm eten,komt volgens mij omdat je van alle kanten bediend word.

17.40 uur Net even een klein dutje gedaan,want als ze zien dat je ligt te slapen komen ze van alles met je doen,bloeddruk meten,temperatuur meten,van alles en nog wat.Heb weer veel buikpijn deze middag en heb nu warm gegeten en ga weer effe slapen,want normaal is na een dutje mijn buikpijn weer over.

19.25 uur,Had veel buikpijn en mijn chemo-infuus wil maar niet leeg geraken,daarna krijg ik nog 1 zak van 24 uur.

21.04 uur,eindelijk,de laatste zak van 24 uur hangt er aan,morgen om 21.00 uur word ik losgekoppeld,zo laat had ik niet verwacht.

Zaterdag 08-09-2018

9.15 uur  Ik heb de taxi voor volgende week al geregeld,3 dagen nog en gevraagt of ik vanavond nog kan bellen voor een rit naar huis.Ben al 2x naar de WC geweest voor de ontlasting en dat doet veel pijn.

11.00 uur,nog dik 10 uur in het ziekenhuis blijven en dan ben ik vrij.

12.50 uur,al 2x een dutje gedaan en weer lekker gegeten,4 boterhammen en nu na het eten weer lekker een dutje doen,zodat ik lekker fit ben vanavond,misschien dat James nog op visite komt.

15.15 uur,weer lekkergeslapen na het eten,nu vallen ze je niet lastig,straks komen ze weer met bloedsuiker spiegel prikken,trombose spuitje geven en van alles nalopen,heb ik in iedergeval al 2x lekker geslapen.

17.00 uur Nu is het aftellen er zijn nu al 2 patienten vertrokken,nu zijn we nog maar met 2 over en die mevrouw naast mij moet tot morgen wachten,voordat ze weet dat ze naar huis mag. 

10.25 uur,Ik ben thuis,nu wachten op James en dan heb ik ook nog een gezellige avond.

Zondag 09-09-2018 Na Een Dag Terug Uit Het Ziekenhuis.

Maandag 10-09-2018 Mijn Bezoek Naar Het Verbeeten Instituut.

Dinsdag 11-09-2018 Mijn Tweede Slechte Nacht Na Mijn Chemo Therapie.

Dinsdag 11-09-2018 Mijn Bezoek Naar Het Verbeeten Instituut.

Woensdag 12-09-2018 Mijn Laatste Bezoek Naar Het Verbeeten Instituut.

Donderdag 13-09-2018 Mijn Eerste Goede Nacht.

Vrijdag 14-09-2018 Uitleg Van Hoe Mijn Dag Is Verlopen Vandaag.

Zondag 16-09-2018 De Stand Van Zaken,Ik Ben Zo Ziek Als Een Hond.

Maandag 17-09-2018 De Stand Van Zaken.

Woensdag 19-09-2018 De Stand Van Zaken.

Vrijdag 21-09-2018 De Stand Van Zaken.

Maandag 24-09-2018 Hoe Mijn Weekend Is Verlopen.

Dinsdag 25-09-2018 De Stand Van Zaken.

Donderdag 27-09-2018 Ik Kan Niet Slapen Vannacht.

Vrijdag 28-09-2018 Ik Kan Niet Slapen Vannacht.

Vrijdag 28-09-2018 De Stand Van Zaken.

Zaterdag 29-09-2018 Ik Kan Niet Slapen Vannacht.

Donderdag 08-11-2018 Mijn Bezoek Bij Dr Ten Tije (Oncoloog) In Amphia Langendijk Breda.

Vrijdag 09-11-2018 Mijn Bezoek Aan Het Verbeeten Instituut Breda.

Dinsdag 08-01-2019 Mijn Bezoek Aan Het Verbeeten Instituut Tilburg Voor Een PET-Scan.

Donderdag 25-04-2019

Het gaat wonderbaarlijk goed met mij merk ik.Want ik ben er heel ziek van geweest,zwaar vermoeid en ik sliep heel veel,kon mijzelf niet wakker houden.10 mei 2019 ga ik weer naar Dr de Winter in het Verbeeten Instituut Breda.Ik vraag daar of ik op de weegschaal mag,want ik eet weer veel en wil graag weten hoeveel ik nu weeg.

Ik heb nog wel dat ik duizelig word als ik opsta.

Vrijdag 10-05-2019 Mijn Bezoek Aan Het Verbeeten Instituut Voor Controle.

Woensdag 20-11-2019 Mijn Bezoek Aan Het Verbeeten Instituut Voor Controle.