Hoeveel Pech Kun Je Hebben

Eerst in 2009 een gezwel op mijn anus dat tot 2015 uitgroeide tot een heel groot gezwel,daaraan geopereert,bleek tevens dat ik anus kanker had,daaraan gelijk geholpen,33x bestralen iedere werkdag 10 minuten bestralen,tot half september,moest ik weer helemaal van herstellen en nu val ik elke keer begin oktober mijn rechter ringvinger gebroken bij een val,3 weken rechterhand in de gips ben daar net van bekomen val ik weer,rechter heup gebroken ,moesten 2 of 3 pinnen in,nu 6 november,lig ik met helse pijnen aan mijn heup in het ziekenhuis bed,ze willen allemaal dat ik ga lopen,maar dat kan ik niet en de pijnstillers zijn niet sterk genoeg en heb ik ook nog een stalker die mijn huis onderspoot met kanker leuzen en haken kruizen,hij heeft zelfs mijn voorraam ingegooid met de dreiging:Als je er een nieuw raam inzet gooi ik hem weer in,hoeveel pech kun je hebben.